top of page

Wanneer? Iedere 3e zaterdag van de maand van 12:00 - 16:00 uur.

Waar? Van Wulvenhof 12, Driebergen

 

Voor mensen die graag zelf opgekweekte  plantjes, stekken uit de tuin en zaden willen ruilen, of weggeven, of alleen willen komen halen...

Een mooie gelegenheid om elkaar met hetzelfde hobby/werk te ontmoeten!

 

Regels:

Iedereen kan vanaf een week vóór de 3e zaterdag planten en zaden brengen en op de tafel of daarnaast neerzetten. Graag alles met naam voorzien, liefst ook de soort. Je kunt bijvoorbeeld wasknijpers of geknipte yoghurtbekers gebruiken als etiketje.

Op zaterdag de marktdag, kun je brengen, halen en ruilen.

Ik zet dan een donatie-potje neer.  Wat erin komt geef ik aan mensen, die een kleine bijdrage willen voor hun plantjes. Naast veel verzorging  zijn er meestal kosten aan verbonden, bijvoorbeeld bio-zaden en bio-potgrond.

Alleen cash, met Florijnen of Euro doneren.

 

Naar mijn ervaring helpt het ook mensen die graag alleen iets willen komen halen, als ze iets kunnen geven in vorm van een donatie!

 

De plantjes die overblijven mogen blijven staan. Wij verzorgen ze verder. En een ieder kan nog een week erna buiten de markt-dagen plantjes komen halen.

(Maar niet brengen!)

 

Zou er te weinig toeloop zijn, of teveel planten blijven staan, nodig ik ook mensen uit de buurt uit. Planten willen graag aan de man/vrouw komen,💚...en vooral kunnen gaan groeien 😀.

 

Bij deze tot ziens, hartelijke groeten,

Eva en Julia

 

Ps. Als het op deze wijze niet goed werkt en hebben jullie betere ideen of andere behoeften, laat het weten. Het projectje kan dan veranderen. Dat horen jullie via de nieuwsbrief en/of de algemene WIJ telegramgroep. En natuurlijk live op de mini-markt-dag:).

bottom of page