top of page
  • Foto van schrijverWij

Verslag Meet & Greet 10 juli

Bijgewerkt op: 3 mei 2023

Afgelopen zondag, 10 juli 2022, vierden we de eerste Meet & Greet. Het was een fijne, gezellige middag. Ingrediënten: gezellige mensen, een kampvuur, genoeg te eten en te drinken, sjoelen, een vragenpot, een wensboom, live-muziek van Kit en Herman (Harvest Moon) en Foekjes koffie- en pizzakraam. Kortom: een heerlijk festivalsfeertje om op ontspannen manier elkaar wat beter te leren kennen.

De opzet van deze Meet & Greet was om de mensen vanuit de verschillende Telegramgroepen en ‘dorpen’ bij elkaar te brengen en elkaar in levende lijve te ontmoeten. Na een korte meditatieve inleiding van Petra deed Marcel een korte uitleg waar WijdeHeuvelrug nu staat en wat de plannen zijn.
Ook Martien, van het domein Lokaal, gezond en duurzaam voedsel heeft kort vertelt waar dit domein nu staat.

Het was zo een succes dat we bedachten dat het een leuk idee zou zijn om vaker dit soort laagdrempelige koffie-en-appeltaart-meetings te organiseren. We houden je op de hoogte.

Binnenkort doen we ook een rondje via de nieuwsbrief waarin alle domeinen kunnen vertellen welke acties ze tot nu toe genomen hebben, waar nog behoefte aan is en wat jij er aan hebt.

Alle Meet & Greet-ers, bedankt voor jullie gezelligheid.

Tot snel!


114 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page