top of page
wijoogsten.png
1.jpg
4.jpg

Onze eerste zelfoogst-tuin is van start!

 

Je kunt je vanaf nu aanmelden voor een zelfoogstpakket van ons project 

WIJ OOGSTEN (lokatie Doorn).

 

Dit is wat het inhoudt:

 

We tuinieren vanaf dit seizoen op 1000 m2 met vrijwilligers om biologische groenten te telen voor onze coöperatieleden. Er is een beperkt aantal zelfoogst-groentenpakketten beschikbaar.

 

Bij het Heelcentrum op de Sandenburgerlaan in Doorn ligt een groot stuk grond waar we onze groenten op biologische wijze gaan produceren. We zorgen met aandacht voor de bodem, denken vanuit kringlopen en streven naar vitale gewassen. Dit is eerste jaar dat we hier werken in de zelfoogsttuin. We hebben hulp van een professionele tuinder en er is altijd plek voor nieuwe vrijwilligers die onder begeleiding mee willen helpen.

 

Omdat dit jaar de start is van deze tuin, is de hoogte van de opbrengst nog niet helemaal zeker. We moeten gaan ervaren met elkaar wat de aarde ons op deze plek gaat geven in dit eerste jaar.

 

We vinden het belangrijk om samen dit project vorm te geven en een start te maken met de bouw van onze eigen voedselvoorziening en tegelijkertijd te genieten van biologische, vitale groenten.

 

Wil jij de opstart en investeringen voor dit eerste jaar van WIJ OOGSTEN (Doorn) mede mogelijk maken en tegelijkertijd genieten van biologische groenten geteeld op een levende bodem?

 

Doe dan mee en koop een Oogstaandeel/pakket.

Hiermee kunnen we de benodigde uitgaven (pacht, tuinder, compost, gereedschap, zaden etc.) financieren. Je komt in het groeiseizoen elke week naar de tuin en met instructie oogst je zelf je eigen groenten! Hoe leuk is dat.

Koop een OOGSTAANDEEL:

We werken met een solidariteitsbetalingssysteem. Zo kun je zelf kiezen welk bedrag het beste bij jouw portomonee past.

Een oogstaandeel kost minimaal € 400,00 voor het hele seizoen, maar met een bedrag tussen € 400,00 en € 450,00 help je ons extra mee met de opstartkosten voor dit mooie project.

 

Dit project lukt alleen met jullie hulp. Wil je een donatie doen of bijdragen aan een investering zoals bijvoorbeeld de waterpomp, zaden of materieel? 

 

Gebruik dan [deze] link. Alvast bedankt! 

 

Meedoen met WIJ Oogsten? Meld je dan aan door je naam, adres en telefoonnummer o.v.v. "WIJ Oogsten", te mailen naar

wijdeheuvelrug@protonmail.com.

 

Voorwaarden:

  • Deelname is alleen voor leden van de coöperatie.

  • Je toezegging voor de aankoop van een oogstaandeel is bindend. 

     

 

Vrijwilliger in de oogsttuin

Geniet jij van buiten zijn en wil je met je handen in de grond in een gezellige groep een paar uur per week meewerken in onze zelfooggsttuin?

We hebben je hard nodig en ontvangen je heel graag als vrijwilliger.

 

Mail ons op wijdeheuvelrug@protonmail.com o.v.v. "Vrijwilliger Oogsttuin" 

bottom of page